Benvinguts al nostre petit espai verd. Som les Green Ladies, de cognom adoptat, i de nom de pila Carla, Txell, Davide i Dani.

Ens vam conèixer a l’escola de pastisseria; les dues teníem uns deu anys més que la resta de la classe i des del primer dia vam connectar. Durant els dos anys de forneria, pastisseria i confiteria, vam aprendre molta tècnica i sempre treballàvem juntes en equip. Però la majoria de receptes contenien greixos i productes d’origen animal, i nosaltres cada vegada ens sentíem més incòmodes al respecte, així que poc a poc vam anar buscant alternatives i finalment, ens vam adonar de que ni eren necessaris ni tenien sentit ètic. De fet, el nostre projecte de final de curs va ser un pla d’empresa, una pastisseria vegana, i així vam fer els nostres primers pastissets 100% vegetals. Des d’aleshores, hem dut a terme de manera natural, un procés de des-aprenentatge i re-aprenentatge, que s’adaptés a l’amor i respecte per la natura i s’allunyés del patiment innecessari. Ens neguem a participar en l’explotació animal. No cal i ens trenca el cor.

Seguim sent grans amigues i veïnes, i cada parell de dies ens reunim i fem proves de receptes, combinacions de sabors, textures… La tarda passa volant a la cuina, com si balléssim tot passant-nos eines, escollint ingredients i embrutant culleres tastant cada creació mil vegades jeje… Després ho portem a les nostres famílies i amics, i els observem mentre fan el primer mos, buscant la seva reacció i a poder ser, un somriure i un mmmmm…

Hem fusionat cinc anys d’experiència impartint classes de cuina i uns quants més treballant en càtering, amb la nostra passió pel món vegà, els sabors internacionals i la nutrició. Ens encanta la cuina perquè és il·limitada, mai es pot tocar fons i és una evolució constant. Fent recerca, llegint, parlant amb amants de la bona taula i viatjant, anem descobrint noves fórmules, sabors, idees… Pura inspiració per seguir creant, assaborint i compartint durant els nostres tallers i experiències culinàries Green Ladies, tot fet amb amor i bons ingredients en un ambient informal i fresc. Que no hi faltin mai les ganes de tastar noves delícies i el sentit de l’humor! Cuinar, riure i menjar!!

Gaudeix d’una cuina ètica, bio-sostenible, saludable i deliciosa!!! Lliure de colesterol LDL i remordiment.